Plats: Åby Arenaväg 10 , Mölndal
(+46) 0708-203354
anton@at-event.se

Travel Service

Mässan för ett hållbart företagande

Travel Service

"För oss är det väldigt viktigt att alltid ha med hållbarhet som en parameter i allt vi gör."

Kristofer Andersson, Business Development Manager

Hur fick ni upp ögonen för CSR Expo? 

Vi har arbetat med At Event Sweden i många år och när de presenterade deras stora hållbarhetssatsning för oss, så tyckte vi att det var en mässa vars budskap och syfte låg helt rätt i tiden. 

Tack vare ert stora engagemang gällande hållbarhetsfrågor har ni på Travel Service gått in som hållbar resepartner till CSR Expo. Hur ser ni på ert hållbarhetsarbete och hur bidrar ni idag?

För oss är det väldigt viktigt att alltid ha med hållbarhet som en parameter i allt vi gör. Det gäller hur vi agerar internt inom bolaget, vilka leverantörer vi jobbar tillsammans med och vilka lösningar som vi presenterar för våra kunder.

Vi erbjuder våra kunder allt från att du kan filtrera utifrån CO2-utsläpp vid onlinebokning till att skapa gröna dagar på konferensen.

Vad ser ni mest fram emot med mässan? 

Vi ser fram emot att få ett utbyte med alla de företag och organisationer som kommer att närvara på mässan. Vi tycker det ska bli intressant att få se och höra om hur andra tänker och agerar gällande CSR. 

Vad hoppas du/ni på Travel Service kunna uppnå med mässan?

Vi vill visa företag och organisationer hur de på ett enkelt och effektivt sätt kan klimatanpassa sina resor, logilösningar, konferenser m.m. Det ska inte vara svårt som företag att arbeta med CSR-frågor och det vill vi visa på mässan. 

” …det var en mässa vars budskap och syfte låg helt rätt i tiden.

Läs mer om CSR Expo här